Detoxificatie & Bindweefsel

• Trainingsduur: 3 dagen – 10:00 tot 16:30 uur
• Trainings-, locatie- en lunchkosten en cursusmateriaal (syllabus en het boek ‘Eenvoudig Gezond’): € 375,- (excl. btw)¹
• Aanbetaling van 50% is definitief verzekerd van een trainingsplaats
• Locatie: Amersfoort
• Geaccrediteerd bij KTNO, geaccrediteerd bij BATC, accreditatie aanvraag bij SNRO

Deze cursus wordt verzorgd door auteur, docent en arts (niet praktiserend) drs. Anna M. Kruyswijk – v.d. Heijden, MD.  Na haar studie geneeskunde aan de Universiteit van Leiden in werd ze assistent kinderarts en huisarts. Vanaf 1983 heeft ze de reguliere geneeskunde en voedingsgeneeskunde (natuurgeneeskunde en nutritionele geneeskunde) gecombineerd. Daarnaast is ze auteur van de boeken: ‘Eenvoudig Gezond’ (2013), het (cursus)boek ‘Mijn Voeding & Mijn Gezondheid’ (2008) en ‘Schimmels, suiker en allergie’ (1988). Daarnaast is zij als adviseur betrokken bij wetenschappelijk onderzoek en docent / gastdocent aan verschillende opleidingen.

Tijdens de cursus Detoxificatie & Bindweefsel leer je hoe je op een verantwoorde manier kan ontgiften.

In de eerste 2 dagen wordt uitgelegd hoe het lichaam reageert op een toxische belasting, en tot welke klachten en symptomen dit kan leiden.

•    Tevens welke organen bij de detoxificatie betrokken zijn en hoe zij werken.

•    Detoxmethoden, en de manier waarop en wanneer deze ingezet worden om het het proces van ontgiften actief te ondersteunen.

•    Welke reacties tijdens ontgiften kunnen optreden en hoe deze geïnterpreteerd moeten worden.

•    Welke ondersteunende middelen zinvol zijn, en hoe de gezondheid na een detoxkuur onderhouden kan worden.

Tijdens de derde dag staat de detoxificatie van het bindweefsel centraal en worden (bindweefsel)massagetechnieken uitgelegd en gedemonstreerd. Tijdens het opruimen van toxinen en stressoren kunnen ook oude emoties vrijkomen. Om dit proces te kunnen begeleiden wordt EFT (Emotional Freedom Technique) uitgelegd en gedemonstreerd.

* Vanaf 9:30 uur ontvangst met koffie, thee en water.


¹ De factuur voor de training dient vooraf te zijn voldaan. Aanbetaling 50% is plaats reservering. Binnen een termijn van 5 dagen zijn wijzigingen niet meer mogelijk. De kosten voor de training worden niet gerestitueerd of verrekend.