Online Thema training”Immuunsysteem”

Basistraining Immuunsysteem:
Deze training gaat in op de werking en achtergronden van het immuunsysteem en de wijze waarop het immuunsysteem ondersteunt kan worden.

VIRALE AANDOENINGEN:
De voortplanting van virussen is totaal anders dan die van andere organismen. Een virus hecht zich aan de gastheercel, dringt erin door en brengt zijn DNA of RNA in de cel, die vervolgens kopieën van het nucleïnezuur en het eiwitomhulsel van het virus begint te maken. Als alle onderdelen klaar zijn, worden ze samengevoegd tot nieuwe virussen. De overbodig geworden gastheercel barst open en de nieuwe virussen komen vrij en kunnen andere cellen gaan infecteren om zich vervolgens verder te vermenigvuldigen. Een belangrijk gevolg van een virusinfectie is dat de gastheercel verandert en door het immuunsysteem van de gastheer als vreemde cel kan worden herkend. Hierdoor komt de immuunrespons op gang. Ons immuunsysteem herinnert zich een virus dat eerder is binnengekomen en schakelt zich bij een nieuwe besmetting uit.


Trainingsdagen:
vrijdag 18 januari 2021 – 10:00 tot 12:30 uur. = VOL
maandag 01 maart 2021 – 10:00 tot 12:30

• Trainingsduur: 2,5 uur 
• Trainingskosten: € 30,- excl. BTW

Klik hier om in te schrijven

De betaling dient binnen 14 dagen na factuur datum via bovenstaand rekeningnummer t.n.v. Stichting Beauty en Health o.v.v. het factuurnummer te zijn voldaan.
Tot 5 dagen voor de training is het mogelijk om een andere datum te boeken, binnen een termijn van 5 dagen zijn wijzigingen nier meer mogelijk.
De kosten voor de training worden niet gerestitueerd of verrekend.