Podcast “Voeding voor het brein; over medicatie, voeding en suppletie

Inspirerende en interessante info als podcast!

Nutramin gaat in samenwerking met Voedingsgeneeskunde, als belangrijk platform naast de website, het tijdschrift, het jaarlijkse congres en de nieuwsbrieven van start met podcasts. De podcast is niet meer weg te denken uit het medialandschap. Het betreft een serie van podcasts, waarbij we ingaan op veel voorkomende ziektebeelden waarbij voeding en voedingssupplementen een belangrijk onderdeel van het gesprek vormen.

De ervaring leert dat er vaak veel vragen zijn over het inzetten van supplementen, dosering en het wel/niet veilig combineren ervan met andere supplementen en medicatie.

In deze podcast gaat Ivonne Pappot in gesprek met integraal werkend apotheker Han Siem en huis- en leefstijlarts Lieneke van de Griendt.

We weten dat voeding van invloed is op onze mentale gezondheid. Voeding bepaalt mede hoe we ons voelen, hoe we denken en hoe we ons gedragen. Wij nemen de luisteraars mee in de relatie tussen voeding en psyche en leggen de link met darmgezondheid en stress en we bespreken de rol van suppletie. We zullen ook ingaan op mogelijke interacties tussen voedingssupplementen en psychopharmaca. Je kunt immers niet alles onbeperkt tegelijkertijd slikken. 
Luister nu naar de podcast en doe mee met de winactie van Nutramin.


• Online beschikbaar vanaf 20 mei 2022 (gratis te beluisteren)
• Gasten: Han Siem, integraal werkend apotheker en Lieneke van de Griendt, huis-en leefstijlarts.

Indien u deze podcast wilt volgen of meer informatie wilt ontvangen, neem dan contact op via ons contactformulier