Skin Improvement – Manuele Huidverbetering

CORONA AANPASSINGEN
Wij zijn aan de slag gegaan om u in alle veiligheid nog steeds te kunnen voorzien van al onze opleidingen!
Daarom zijn onze opleidingen in 2021 ook online te volgen. Voor meer informatie en data 2021 klik hier

Deze specialisatie heeft twee levels. Beiden zorgen of door de stimulatie van cel vernieuwing of door de versterking van het immuunsysteem voor een verbetering van de huidconditie. Huidproblemen zoals huidontstekingen worden zichtbaar verzacht, preventief voorkomen en met de juiste combinatie van complementaire producten, supplementen en verdere opbouwende technieken volledig onder controle gehouden.

Level 1: Cell Regenerating Facial
Door de westerse kennis van het zenuwstelsel, om de cel rust te kunnen bieden en de oosterse kennis van energiebanen om cellen te voeden. Hiermee creëerden we de perfecte combinatie om de fysieke en de energieke celregeneratie een ware boost te geven. Daarnaast wordt in deze behandeling een licht stimulerende prikkel toegediend aan het immuunsysteem om de natuurlijke lymfedrainage te stimuleren.

– Trainings- en lunchkosten: € 400,- (excl. btw).
– Inclusief koffie, thee en water en een deelnamecertificaat.
– Duur: 6,5 uur.
– Van 09.30 tot 17.00 uur (vanaf 09.00 uur ontvangst).

Level 2: Lymfedrainage (Modern Kaplan)
Lymfedrainage wordt al in de paramedische wereld toegepast sinds de jaren 30 en werd hoofdzakelijk ontwikkeld voor het draineren van overtollig weefselvocht. Een mooie bijkomstigheid is het feit dat deze techniek veel meer teweeg brengt. Het helpt bij de stimulatie van de natuurlijke hydratatie van het lichaam en het helpt bij de versterking van het immuunsysteem. Daarnaast kan lymfedrainage niet enkel vastzittend vocht onmiddellijk draineren maar de manuele stimulatie kan een slapend, zwak of traag werkend systeem weer activeren.

– Trainings- en lunchkosten: € 800,- (excl. btw).
– Inclusief koffie, thee en water en een deelnamecertificaat.
– Duur: 2x 6,5 uur.
– Van 09.30 tot 17.00 uur (vanaf 09.00 uur ontvangst).